Catering

Catering från Fiskehuset Svanen – Skapa minnen med smaker från havet


På Fiskehuset Svanen Catering förstår vi att varje tillfälle är unikt och speciellt. Oavsett om du planerar en stor fest, en formell middag, eller ett intimt familjeevenemang, är vi här för att hjälpa dig skapa en oförglömlig upplevelse med våra förstklassiga cateringtjänster.

Vår passion för mat och service

Med en passion för havets läckerheter och en lång tradition av högkvalitativ service, strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vårt team av erfarna kockar arbetar noggrant för att skapa menyer som inte bara smakar fantastiskt, utan också är en fröjd för ögat.

Skräddarsydda menyer för alla tillfällen

Vi erbjuder ett brett utbud av rätter som passar alla typer av evenemang. Vårt fokus ligger på färska, lokala råvaror, med ett särskilt hjärta för fisk och skaldjur. Räksmörgåsar och laxsnittar, perfekta som aptitretare eller till minglet. Skaldjursbufféer ett festligt och lyxigt inslag som imponerar på gästerna och mycket mer och fler godsaker från havet.

Exempel på menyer

Två olika förslag på hur det kan se ut. Vill ni hellre ha kött etc så kan vi ta fram ett förslag för det också och vad ni önskar att dricka till.

Förslag 1
3 rätters meny

  • Förrätt

    Laxtartar

  • Varmrätt

    Torskrygg med blomkålspuré, ramslökssås toppas med ett morotskrisp mm.

  • Efterrätt

    Cream brulée toppat med färska bär

Pris : 595 kr/kuvert

Förslag 2
Skaldjursplatå

  • Ett glas bubbel & snittar

    Förslagsvis toast skagen, blåmögelost snitt med päron & baconkrisp, mini västerbottenpaj toppad med creme fraiche, rödlök och rom

  • Skaldjursplatå

    Kräftor, räkor & krabba Tre sorters sås aioli, räkröra & romsås Bröd

Pris: 695 kr/kuvert

Skaldjursplatå kan ni välja precis själva hur avancerad ni vill ha den

Om ni vill ha fler såser och röror, sillar, laxar osv. så fixar vi det. Om ni inte vill ha buffé kan vi även göra skaldjurslådor.

Kontakta oss - din partner för minnesvärda måltider

Beställ catering från Fiskehuset Svanen och njut av delikata fisk- och skaldjursrätter för alla tillfällen. Skapa minnesvärda stunder med vår förstklassiga service och kvalitet.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå